Τορώνη Τσιτσιρίκος  Τορώνη  |  Σιθωνία  |  Χαλκιδική  Αναζήτηση  Χάρτης Ιστοτόπου

Τορώνη Τσιτσιρίκος, Διαμερίσματα, Δωμάτια, Καταλύματα


Studios Tsitsirikos Toroni

Διαμερίσματα, Δωμάτια, Καταλύματα

Τορώνη Τσιτσιρίκος Χαλκιδική

Τηλ:+30.23750.51318   Κιν:+30.6943566270   Κιν:+30.6984211785

studiostsitsirikos@hotmail.gr   

Ονειρεμένες διακοπές στην Τορώνη Χαλκιδικής !

 

 

Σιθωνία

Σιθωνία τοποθεσίαΣιθωνία

      Η Σιθωνία είναι η δεύτερη χερσόνησος της Χαλκιδικής. Είναι γεμάτη από δάση κυρίως πεύκων και έχει τέλειο συνδυασμό το πράσινο με το γαλανό της θάλασσας που δύσκολα βρίσκεις σε όλη την Ελλάδα. Οι φυσιολάτρες και οι τουρίστες εντυπωσιάζονται απ’ το τραχύ και εντυπωσιακό τοπίο του μεσαίου ποδιού και ζητούν καταφύγιο από τις παγίδες του πολιτισμού.

Σιθωνία φύση

      Στη Σιθωνία θα βρείτε μια μουσική συμφωνία μπλέ και πρασίνου: δεν υπάρχουν επίθετα για όλες τις αποχρώσεις και τους τόνους της βλάστησης, της θάλασσας και του ουρανού που θα μπορέσετε να δείτε εκεί. Οι ακτές της παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία - μια διαδοχή από, γραφικά λιμανάκια, έρημες παραλίες κάθε μεγέθους, ψαράδικα χωριουδάκια που έιναι περιτριγυρισμένα από δέντρα και θάμνους. Η διαδρομή για την Σιθωνία θα σας μαγέψει, θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε ατέλειωτα μαγευτικά τοπία, γραφικά λιμανάκια, χρυσαφένιες παραλίες, μοναχικούς κολπίσκους, καταπράσινα λιβάδια και δάση,γραφικά ψαροχώρια, αλλά και μια εκπληκτική αρχιτεκτονική σε σπίτια και εκκλησίες. Μόνο στη Σιθωνία μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές αμμουδιές με τον τέλειο συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου καθώς τα πεύκα συναντούν τα κύματα. Στην Τορώνη της Σιθωνίας θα βρείτε όλα τα παραπάνω μαζί με την υπέροχη παραλία για ξέγνιαστες δικακοπές στα Δωμάτια Τσιτσιρίκος Τορώνη.

Απολαύσεις στην ΣιθωνίαΣιθωνία

      Στην Σιθωνία πάρχουν ξενοδοχεία κάθε ποιότητας από τα οποία θα μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού ξενοδοχείου πολυτελείας στη Χαλκιδική, με ένα γήπεδο γκόλφ με 18 τρύπες, ανάμεσα σε όλα όσα προσφέρει. Γήπεδα τένις και θαλάσσια σπόρ μπορούν να βρεθούν παντού ενώ η ιππασία μέσα στα δάση ελάτων είναι μια εμπειρία που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Όσο για τη νυχτερινή ζωή και τις υπόλοιπες διασκεδάσεις που περιμένει κανείς από τα θέρετρα των διακοπών, η Σιθωνία καταφέρνει να συνδυάσει την παραδοσιακή ομορφιά και φιλοξενία με τις σύγχρονες απολαύσεις.
Όταν θα βρίσκεστε στη Σιθωνία θα διαπιστώσετε ότι κάθε μέρος που συναντάτε είναι τόσο διαφορετικό και τόσο μοναδικό.

      Όλες οι περιοχές της Σιθωνίας όπως η Νικήτη, Άγιος Νικόλαος, Μεταγγίτσι, Πυργαδίκια, Νέος Μαρμαράς, Παρθενώνας, Βουρβουρού, Όρμος Παναγιάς, Τορώνη, Πόρτο Κουφό, Σάρτη, Συκιά θα μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη σας χαρίζοντάς σας υπέροχες αναμνήσεις. Μια περιήγηση σ' αυτά τα χωριά θα σας γεμίσει με καινούριες εμπειρίες και εκπληκτικές εικόνες από τις υπέροχες πευκόφυτες αμμουδιές τα στενά σοκάκια και τις λουλουδιασμένες πλατείες με τα νησιώτικα χαρακτηριστικά. Το Πόρτο-Κουφό: είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας. Στις βραχώδεις και απόκρημνες ακτές του ανοίγονται σπηλιές, σε μια από τις οποίες, στη ΝΑ. Πλευρά της εισόδου, μπορεί ο επισκέπτης να μπεί με βάρκα. Μια άλλη ενδιαφέρουσα σπηλιά βρίσκεται στη ΝΑ. Πλευρά του λιμανιού, στην κορυφή της τομής του παλιού λατομείου. Η επίσκεψή της είναι σχεδόν αδύνατη σήμερα, λόγω της τομής που έγινε με τη λατόμευση. Το σπήλαιο αυτό πρέπει να ήταν τόπος λατρείας στα ρωμαϊκά χρόνια. Αργότερα, για να εξαγνιστεί ο χώρος, οι χριστιανοί ζωγράφισαν κόκκινους χαρακτηριστικούς σταυρούς στην οροφή της σπηλιάς. Έχοντας σαν ορμητήριο την Τορώνη στην Χαλκιδική μπορείτε να απολαύσετε την Σιθωνία απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την φιλοξενία στα Καταλύματα Τσιτσιρίκος στην Τορώνη

Σιθωνία ΑξιοθέαταΣιθωνία

      Ανάμεσα στα πολλά αξιοθέατα που μπορεί κανείς να θαυμάσει στη Σιθωνία είναι η αρχαία πόλη, το κάστρο και ο Ναός του Αγίου Αθανασίου στην Τορώνη, οι ανεμόμυλοι στη Συκιά και ο ναός του 16ου αιώνα στη Νικήτη. Χαρακτηριστικές για την ομορφιά τους ακρογιαλιές, είναι το Αζάπικο, η Τριστινίκα, ο Κόρακας, ο Μαραθιάς, το Καλαμίτσι, το Κριαρίτσι κ.ά. Στη Σιθωνία καθώς και σε ολόκληρη τη Χαλκιδική οι κάτοικοι φημίζονται για την ιδιαίτερη φιλοξενία τους. Πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις τονίζουν την ιδιαιτερότητα της περιοχής.

      Έχοντας σαν ορμητήριο τα Studios Tsitsirikos sτην Τορώνη μπορείτε να απολάυσετε όλες τις ομορφιές της Σιθωνίας γιατί η Σιθωνία, είναι μια περιοχή που προσφέρεται για αξέχαστες διακοπές με τα τόσα αξιοθέατα, τις τόσο όμορφες παραλίες και τα τοπία.

 

Βρείτε μας στον χάρτη


Διεύθυνση


Το συγκρότημα βρίσκεται στη περιοχή της Τορώνης και απέχει 135 Χλμ από το αεροδρόμιο SKG της Θεσσαλονίκης στην άκρη της Σιθωνίας

63072, Τορώνη, Χαλκιδική

Email: studiostsitsirikos@hotmail.gr

Τηλ 1: 6984211785

Τηλ 2: 6943566270